Du kan bestille vin til at spise hos os

0 Comments

Okay, nok med vinsnakken. Der er noget, du bør vide, før du bestiller vin. Kerteminde Marina på den hollandske ø Texel er et godt sted for en romantisk middag. Du kan faktisk drikke, mens du ser solnedgangen over havet og nyde god mad, mens du nipper til en fremragende vin!

Vin er populær i mange lande, men det er også bevist, at smagen forbedres, når du spiser med vin. Med vores AI -marketingsoftware kan du bestille vin til at spise hos os.

Vi har en dyb kærlighed til vin og miljøet, så vi vil beholde dem begge. Med vores egen store vinkælder kan vi tilføje lidt mere spænding til vores måltider med maritim mad.

Prøv frisk fisk

Marikultur i Holland er en sektor i vækst. I dag er der mange virksomheder, der tilbyder kerteminde (fersk fisk) og skaldyr som hummer og krabbe. Oosterschelde føles som en lille landsby på grund af sit store maritime miljø.

I denne bog dykker vi ned i verden af frisk fisk. I lang tid har folk været fascineret af mysteriet og undren over, hvad der ligger under havets overflade. Men til sidst kommer du til at indse, at det er et hav fuld af forskellige arter og fisketyper. Der er tun, sardiner, almindelig tun og så mange flere utrolige arter at opdage, som hver især kan se meget forskellige ud fra hinanden.

Dette er en guide til havlivet, som du vil støde på, når du besøger Kerteminde Marina i Denizli -provinsen (Tyrkiet) for en kort ferieferie eller mens du besøger andre badebyer i Tyrkiet. Vi sætter dig igennem dine skridt og introducerer dig til alle mulige interessante havboere som f.eks .: hajer, søheste

Marinaen ved Kerteminde er et godt sted at tage en pause. Det er et område, hvor du kan nyde den friske havluft, se solen gå ned eller gå en tur på stranden. Selvom vi ikke alle har tid til at fiske, men det ville være dejligt, hvis vi kunne gøre det derhjemme. Kerteminde Marina tilbyder mange muligheder for frisk fisk og andre fisk og skaldyr såsom hummer og kammuslinger.